Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΝεάπολη: Η Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου αρωγός στην βελτίωση των αθλητικών υποδομών

Νεάπολη: Η Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου αρωγός στην βελτίωση των αθλητικών υποδομών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αυτοδιοίκηση , εκκλησία, υπηρεσιακοί και αθλητικοί παράγοντες, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Νεάπολη, με στόχο την βελτίωση των υποδομών στους χώρους άθλησης της νεολαίας.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης ” Π.Μελιδονιώτης”, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πέτρας & Χερρονήσου κ.κ Γερασίμου, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, των αντιδημάρχων : Νεάπολης κ.Κ. Χουρδάκη, Καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκη,Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Χ. Αλεξάκη, του προέδρου του ΠΑΟΔΑΝ κ.Λ.Ραφαηλάκη, του Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη, της Δ/ντριας Μελετών κ. Μ. Πρατσινάκη και αρχιτεκτόνων της περιοχής,  επιβεβαιώθηκε η βούληση του Μητροπολίτη, για την ανάθεση μελέτης, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του γηπέδου.

mechanical adv 2021

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μεταξύ άλλων τόνισε : ” Συναντηθήκαμε με τον Μητροπολίτη Πέτρας & Χερρονήσου, ο οποίος επιθυμεί να είναι αρωγός στην βελτίωση των υποδομών άθλησης της νεολαίας. Μας πρότεινε και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα, για την πρόταση του, ν΄ αναλάβει η τοπική Μητρόπολη την σύνταξη της μελέτης, η οποία απαιτείται για την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του γηπέδου και συντηρήσεων στον ίδιο χώρο, δεδομένης της δέσμευσης του Περιφερειάρχη για την διάθεση του αναγκαίου ποσού που θα απαιτηθεί για την υλοποίηση του έργου.

apostolakis adv 2

Είναι γεγονός ότι σε σύντομο χρόνο, βελτιώνονται σημαντικά όλες οι υποδομές του δήμου, γεγονός που καταδεικνύει ότι είμαστε απολύτως συνεπείς σ΄αυτά που έχουμε ανακοινώσει στους συνδημότες.

Ήδη έχει γνωστό, ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”, προβλέπεται ο ηλεκτορφωτισμός και η αντικατάσταση της περίφραξης του γηπέδου, ενώ ο ΠΑΟΔΑΝ, προχωρά στην περαιτέρω βελτίωση  των χώρων άθλησης. αλλά και στην κατασκευή γηπέδου Μπάσκετ και Τένις, προκειμένου να υπάρξει ένας συνολικός σχεδιασμός για τον αθλητισμό στην Νεάπολη.

Να σημειώσουμε ότι και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και πρόεδρος της ΑΕΝ κ. Κώστας Καστελιανάκης, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την προσφορά του, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, αλλά και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, για τις ενέργειες που αναλαμβάνουν, προκειμένου, να μπουν σε τροχιά υλοποίησης, έργα πνοής για την Νεάπολη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble