ΚΡΗΤΗ

Νεάπολη: Επίσκεψη του αρμόδιου αντιδήμαρχου στο ΚΑΠΗ και στον βρεφονηπιακό σταθμό

“Τα ζητήματα που πιθανόν υπάρχουν στους χώρους που φιλοξενούνται οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, αλλά και τα παιδιά, θα πρέπει ν΄αντιμετωπίζονται άμεσα και να μην χρονίζουν. Στόχευση της δημοτικής αρχής , είναι να παρέχει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον και τις πλέον ποιοτικές συνθήκες γι αυτούς”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΟΚΥΔΑΝ κ. Π. Παγκάλου και την αναπληρώτρια προισταμένη κ. Ε. Μακρή, επσκέφθηκε το ΚΑΠΗ Νεάπολης και τον Βρεφονηπιακό σταθμό της ίδιας περιοχής, προκειμένου να συζητήσει με τους αρμόδιους των δομών, θέματα σχετικά με την λειτουργία τους.

caffeine adv 2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, ο κ. Χαριτάκης, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους ανθρώπους που καθημερινά φιλοξενούνται στο ΚΑΠΗ, ενώ συνομίλησε με τους υπευθύνους και το προσωπικό, για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ακολούθως επισκέφθηκε τον Βρεφονηπιακό σταθμό Νεάπολης και σε συνεργασία που είχε με την υπεύθυνη κ. Βάσω Βουκυκλάρη, επιχείρησε την καταγραφή των ανάγκες του σταθμού.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαριτάκης οι εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου – όπως και των υπολοίπων – σταθμών που λειτουργούν στον δήμο, είναι πολύ καλές, ενώ στα αιτήματα που διατυπώθηκαν, υπήρξε άμεση συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκη προκειμένου άμεσα να αντιμετωπιστούν θέματα που σχετίζονται με παρεμβάσεις κυρίως στον αύλειο χώρο του βρεφονηπιακού σταθμού.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button