ΚΡΗΤΗ

Νεάπολη: Χρηματοδότηση 4 εκ. ευρώ για τον Βιολογικό Καθαρισμό«Πράσινο φως» για το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού της Νεάπολης, έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης. Σε επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό (5/4), γνωστοποιήθηκε ότι η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου, ανέρχεται στο ποσό των 4 εκ. ευρώ, γεγονός που ο δήμαρχος χαρακτήρισε ως μια άκρως θετική εξέλιξη για την περιοχή.

Ο κ. Ζερβός ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη, σημείωσε ότι η παρούσα δημοτική αρχή, μετά από χρονοβόρες διαδικασίες και αντιξοότητες, με την ικανότητα, την μεθοδικότητα και την επιμονή που επιδεικνύει, με την συνδρομή και στήριξη της Περιφέρειας, αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Πρόκειται ανέφερε χαρακτηριστικά για ένα σημαντικό έργο ανάπτυξης που έρχεται να δώσει προοπτική και μέλλον στην Νεάπολη, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close