ΚΡΗΤΗ

Νέα πτέρυγα Βενιζέλειου: «Η πραγματοποίηση ενός ονείρου»

Με συγκινητικά λόγια ο Διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Χάρης Λυδάκης, αναφέρθηκε στην μεταφορά της κλινικής στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, γιατροί, νοσηλευτές , ασθενείς , έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν πιο αξιοπρεπείς και πιο υπεύθυνοι, κάνοντας λόγο για την «πραγματοποίηση ενός ονείρου».

«Βενιζελειο, ώρα 08.00, , χώρος όπου στεγαζόταν προηγουμένως η Β Παθολογική.

caffeine adv2020b

Εκεί, που ο χώρος κάθε πρωί έσφυζε επί 50ετια από ζωή (και πόνο), τώρα υπάρχει μια πρωτόγνωρη ερημιά.
Το δωμάτιο της προϊσταμένης, οι παλιοί θάλαμοι άδειοι, ο διάδρομος χωρίς κίνηση..
Η Β Παθολογική κλινική αρχικά ( έπονται και οι υπόλοιπες) μεταφέρθηκε στο καινούργιο κτίριο, σε χώρους με σύγχρονες προδιαγραφές, που μας κάνουν όλους, ιατρούς – νοσηλευτές – ασθενείς να αισθανόμαστε πιο αξιοπρεπείς και πιο υπεύθυνοι!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γνωστούς (και αφανείς) ανθρώπους εντός και εκτός Βενιζέλειου, που κοπίασαν για έρθει σήμερα επιτέλους η πραγματοποίηση ενός ονείρου», ήταν τα λόγια του κ. Λυδάκη.

neratzoulis neo

Με ανάρτηση του ο συντονιστής των περιστατικών Covid-19 του νοσοκομείου, Γρηγόρης Πασπάτης είχε επίσης αναφέρει ότι, το καινούργιο κτίριο του Βενιζέλειου θα βοηθήσει τους Κρητικούς για τα επόμενα 50 χρόνια.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button