ΚΡΗΤΗ

Νέα εφαρμογή «Οδηγός Πόλης Δήμου Χερσονήσου»

Μια ιδιαίτερα ελκυστική και φιλική στους χρήστες εφαρμογή, ο «Οδηγός Πόλης Δήμου Χερσονήσου» εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Νέα εφαρμογή «Οδηγός Πόλης Δήμου Χερσονήσου» 1

Ο Οδηγός Πόλης, έργο προϋπολογισμού 61.500 €, που θα ολοκληρωθεί στους επόμενους τρεις μήνες, δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες – χρήστες του προηγμένου αυτού εργαλείου τεχνολογίας πληροφόρησης να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στην προβολή και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Στον Οδηγό Πόλης περιλαμβάνονται πληροφορίες για τομείς όπως: πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές υποδομές και χώροι αναψυχής, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης, δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς και εύρεση λύσεων μετακίνησης, υποδομές υγείας και κοινωνικής περίθαλψης, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Νέα εφαρμογή «Οδηγός Πόλης Δήμου Χερσονήσου» 2

Η πληροφόρηση για τους επισκέπτες του Δήμου θα είναι ακόμα πληρέστερη και πιο εύληπτη, καθώς τα παραπάνω θα συνοδεύονται από αναλυτικούς χάρτες με τα χωρικά και περιγραφικά δεδομένα του Δήμου.

Επίσης θα προτείνονται θεματικές διαδρομές, ενώ θα υπάρχει απεικόνιση σημείων ενδιαφέροντος, φωτογραφίες και περιγραφές από επισκέπτες του site, ώστε η πρόσβαση στην πληροφορία να είναι άμεση και διαδραστική.Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close