ΚΡΗΤΗ

Νέα δράση από το Βενιζέλειο νοσοκομείο με ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού για τους ασθενείς

Τελευταία ενημέρωση:

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο συνεχίζοντας όπως λέει τις καινοτόμες δράσεις του, προσφέρει από 01/02/2018 τη δυνατότητα στους πολίτες να κλείνουν ηλεκτρονικάμέσω της ιστοσελίδας το ραντεβού τους, σε πολλά από τα πρωινά ή απογευματινά ιατρεία.

Ανακοίνωση

Ο πολίτης χωρίς να προσέρχεται στο νοσοκομείο και χωρίς αναμονή στο τηλέφωνο, μπορεί

Γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια

Οποιαδήποτε ημέρα και ώρα

να κλείσει το ραντεβού που τον ενδιαφέρει αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα στο ιατρείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει περάσει έστω 1 φορά από οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Κρήτης και να έχει καταγραφεί στο πληροφοριακό σύστημα των Νοσοκομείων έχοντας δηλώσει το ΑΜΚΑ και τοκινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, λόγω της πιστοποίησης που χρειάζεται για να του σταλεί ο απαραίτητος κωδικός και να εισαχθεί στο σύστημα, θα πρέπει να έχει δίπλα του το κινητό του.

  • Για να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας πατήστε e-ραντεβου
  • Αναλυτικές πληροφορίες για τα πρωινά ιατρεία και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
  • Αναλυτικές πληροφορίες για τα απογευματινά ιατρεία και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας στα Απογευματινά Ιατρεία

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που έχετε κλείσει το ραντεβού σας, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης του ραντεβού σε όλα τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία.

Αν υπάρχουν προβλήματα με την εισαγωγή στην εφαρμογή, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε από 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. στα τηλέφωνα:

2813 408149     2813 408849

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close