ΚΡΗΤΗ

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του άνδρα μέσα στο βαρέλι στο Ρέθυμνο

Από την πρώτη στιγμή που τόσο ο ιατροδικαστής όσο και οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με την εικόνα του ανθρώπινου σκελετού, το βαρέλι μέσα στο οποίο βρέθηκε αλλά και στην περιοχή που εντοπίστηκε, μέσα σε ένα δάσος από καλάμια στον Πλατανιανό Ποταμό, ήξεραν πως βρίσκονται μπροστά σε μια περίεργη, παράδοξη και καθόλου συνηθισμένη υπόθεση.

Τα ευρήματα δε, εντός του πλαστικού βαρελιού, ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τις δυσκολίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Δεν είναι τόσο το θέμα της ταυτοποίησης του σκελετού η δυσκολία που και αυτή έχει ένα βαθμό, όσο είναι το θέμα του τρόπου και του λόγου θανάτου του άνδρα στον οποίο ανήκει ο σκελετός.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για την ταυτοποίηση του άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες των «Ρεθεμνιώτικων Νέων», οι έρευνες φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένο και ικανοποιητικό στάδιο, αν και η ανάλυση του DNA θα δώσει στους άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου την απόλυτη βεβαιότητα της ταυτότητας του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για 60χρονο άνδρα, ο οποίος χάθηκε από το Ρέθυμνο πριν τρία χρόνια ή τουλάχιστον τότε δηλώθηκε η εξαφάνιση του στην αστυνομία και συγκεκριμένο τον Μάρτιο του 2018.

Το μυστήριο όμως που καλούνται να λύσουν οι αστυνομικοί είναι εάν ο άνθρωπος αυτοκτόνησε ή εάν δολοφονήθηκε. Το περιστατικό είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ. Μέσα στο βαρέλι υπήρχαν δυο γκαζάκια.

swell adv 2021

Εάν πρόκειται για αυτοχειρία, ο άγνωστος ακόμη άνδρας, σκέφτηκε και μπήκε μέσα στο βαρέλι, άνοιξε τα γκαζάκια και άρχισε να εισπνέει τα δηλητηριώδη αέρια τους μέχρι που έχασε τη ζωή του; Και πως κατάφερε να κλείσει το στόμιο του βαρελιού; Με ποιον τρόπο μπόρεσε και το σφράγισε από μέσα τόσο καλά ώστε να μην παίρνει καθόλου αέρα και να βρει τον θάνατο; Η περίπτωση αυτή, εάν επαληθευτεί από τα δεδομένα των ειδικών, θα είναι πράγματι πρωτοφανής όχι σε επίπεδο χώρας, αλλά παγκοσμίως.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αν πρόκειται για έγκλημα, ποιος νους σκέφτηκε να δολοφονήσει μ’ αυτόν τρόπο έναν άνθρωπο; Και στη συνέχεια να κρύψει τη σορό μέσα στον απροσπέλαστο καλαμιώνα; Ποια εκδικητική μανία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια τέτοια μέθοδο εξόντωσης ενός ανθρώπου;

Αυτό το μυστήριο καλούνται να λύσουν οι αστυνομικοί έχοντας τη βοήθεια και άλλων ειδικών στο έγκλημα επιστημόνων. Αυτοχειρία ή έγκλημα; Η ταυτοποίηση σίγουρα είναι ευκολότερη δουλειά από την απάντηση αυτή.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button