ΚΡΗΤΗ

Μοίρες: Αλλάζει το αστικό περιβάλλον η νέα πεζοδρόμηση

Μεγάλη αποδοχή συγκεντρώνει ήδη από τους πολίτες του Δήμου Φαιστού η νέα παρέμβαση πεζοδρόμησης που δημιουργήθηκε στον κεντρικό δρόμο των Μοιρών.

Μέσα από την παρέμβαση, η οποία πραγματοποιείται σε εφαρμογή εγκεκριμένης μελέτης, προβλέπεται να βελτιωθεί το αστικό περιβάλλον, να διευκολυνθεί η κίνηση πεζών, γονέων με παιδιά και Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και να αναβαθμιστεί συνολικά η περιοχή και οι επιχειρήσεις της.

caffeine adv 2021

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δρομολογηθούν και νέες πρόσθετες δράσεις έως ότου εφαρμοστεί συνολικά η μεγάλη μελέτη ανάπλασης που περιλαμβάνει υπογειοποιήσεις δικτύων ηλεκτροφωτισμού, αλλαγή δικτύων υδροδότησης και συνολικές αναπλάσεις και ενεργειακές αναβαθμίσεις στην πλατεία 25ης Μαρτίου και Δασκαλογιάννη.

Οι πολίτες προς το παρών φαίνεται πως έχουν αγκαλιάσει τη νέα παρέμβαση που προσφέρει νέα δεδομένα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Δήμου Φαιστού.

neratzoulis neo

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί μέσα από το διάλογο με όλους αλλά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υλοποιούμε μια παρέμβαση που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο Δήμο μας» αναφέρει με δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης για να προσθέσει:

«Αυτή η παρέμβαση είναι μία ανάμεσα στις δεκάδες που προετοιμάζουμε και υλοποιούμε ήδη στο Δήμο Φαιστού. Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας και ένας Δήμος περισσότερο ανθρώπινος για όλους».

Πηγή
creta24

Σχετικά άρθρα

Back to top button