ΚΡΗΤΗ

Μητσοτάκης | Προφανώς ο ΒΟΑΚ θα έχει διόδια!Για το «καυτό» θέμα του ΒΟΑΚ που απασχολεί τους Κρητικούς μίλησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στην ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σχετικά με το ότι το τελικό κόστος του ΒΟΑΚ θα ξεπεράσει τον προϋπολογισμό, με την επισήμανση ότι το θέμα του σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου επί δεκαετίες απασχολεί την Κρήτη καθώς και το από πού θα εξασφαλιστούν πόροι.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Για τις λεπτομέρειες που αφορούν το κόστος, την χρηματοδότηση και τον τρόπο κατασκευής του ΒΟΑΚ είχαμε αναφερθεί στην πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στα Χανιά. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τα στοιχεία μαζί μου για να αναφερθώ εκ νέου. Κάναμε αναλυτική παρουσίαση στα Χανιά».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός απάντησε και για το αν ο ΒΟΑΚ θα έχει διόδια.

swell adv 2021

«Προφανώς το κομμάτι της σύμβασης παραχώρησης θα περιλαμβάνει διόδια και θα είναι στο ίδιο ύψος των διοδίων που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες για τη χρήση των σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων σε όλη την Ελλάδα», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα θεωρούσα λογικό, η Κρήτη να εξαιρεθεί και δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα ανέβαινε πάρα πολύ το χρηματοδοτικό κόστος. Βεβαίως και η Κρήτη δεν έπρεπε να περιμένει πενήντα χρόνια αλλά δεν κυβερνώ πενήντα χρόνια, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, στην τοποθέτηση του δημοσιογράφου γιατί οι Κρητικοί έπρεπε να περιμένουν 50 χρόνια για τον ΒΟΑΚ».


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button