ΚΡΗΤΗ

Μητροπολίτης Γεράσιμος: Ευχές προς τα πνευματικά τέκνα της Θεοσώστου Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου

Ευχόμαστε ολοκαρδίως, προς τα εγγύς και τα μακράν τέκνα της  Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Φώς της Αναστάσεως να λάμπει και να θερμαίνει τις καρδιές  μας.

Ο Αναστάς Χριστός να διασκεδάσει την πρόσκαιρη δοκιμασία του λοιμού, πού ταλαιπωρεί την  Οικουμένη. Να διαλύσει  τον φόβο και την θλίψη, χαρίζοντας σε όλη την ανθρωπότητα την ειρήνη,  την χαρά και  την χάρη Του.

caffeine adv 2021

Μην απελπίζεσθε αδελφοί και τέκνα εν Κυρίω αγαπητά! Ο Αρχηγός της ζωής και του θανάτου θα διαρρήξει σύντομα τα δεσμά της απομονώσεώς μας, ώστε από κοινού να δοξολογήσουμε τον Θεό των Φώτων κάτω από τους θόλους των Ιερών Ναών μας γενόμενοι και πάλι μέτοχοι, μετά φόβου Θεού, πίστεως και  αγάπης, της Ευχαριστιακής ζωής της Αγίας μας Εκκλησίας.

Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!

neratzoulis neo

Μετά  πολλής  αγάπης εν Χρι­στώ Αναστάντι,

† Ο Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button