ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Μητέρα και γιος στον ανακριτή για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα μία μητέρα με τον γιο της κι έναν φίλο τους που κατηγορούνται για τα δέκα κιλά ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με πληροφορείς, πρόκειται για μία 64χρονη μητέρα, τον 44χρονο γιο της και έναν 45χρονος φίλο τους από την Αλβανία που συνελήφθησαν με 7 κιλά χασίς, 2,5 κιλά ηρωίνης και 72 γραμμάρια κοκαΐνης.

caffeine adv2020b

Και οι τρεις οδηγήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών φυλάσσονται στο σπίτι της μητέρας.

neratzoulis neo

Η παρακολούθηση, τα ευρήματα και ο… κάδος απορριμμάτων

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές μέρες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών από τον 44χρονο γιο.

Οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και διαπίστωσαν πως εκείνος φέρεται να είναι ο «οργανωτής» της διακίνησης των παράνομων ουσιών ο οποίος και έπαιρνε τη μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών (χασίς και ηρωίνη) και την έκρυβε στο σπίτι της μητέρας του.

Ο «μεταφορέας» των ναρκωτικών φαίνεται να είναι ο 45χρονος φίλος του καθώς οι αρχές κατά την παρακολούθηση τον είδαν την περασμένη βδομάδα να πηγαίνει στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της μητέρας και ν’ αφήνει μία σακούλα που περιείχε πάνω από δύο κιλά ηρωίνης σε μορφή βράχου και μισό κιλό ηρωίνης σε μορφή σκόνης.

Τότε οι αστυνομικοί έκαναν την… εμφάνισή τους και τον συνέλαβαν ενώ παράλληλα κατάσχεσαν την ποσότητα των ναρκωτικών.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της 64χρονης μητέρας και του γιου της όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 7 κιλά χασίς, μικροποσότητα κοκαΐνης και χρήματα.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button