ΚΡΗΤΗ

Μήνυμα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Λαός που ξεχνάει την ιστορία του δεν μπορεί να ανοίξει δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου χαιρετίζει την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένει ζωντανό και επίκαιρο, γιατί συμβολίζει τους αγώνες ολόκληρου του λαού μας και ιδιαίτερα της νεολαίας για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, ειρήνη, δικαιοσύνη και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

caffeine adv2020b

Η ανεργία, οι εργασιακές συνθήκες που παραπέμπουν σε μεσαίωνα και η μετανάστευση, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι το μέλλον της χώρας μας.

Για μια ακόμη φορά υψώνουμε τη σημαία του Πολυτεχνείου. Στους κοινωνικούς αγώνες πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, για τη διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, δημιουργία ενός πραγματικού κοινωνικού κράτους, για κάθε πολίτη.

neratzoulis neo

Για την ισότητα, για την ελευθερία, για τη Δημοκρατία.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button