ΚΡΗΤΗ

Μήνυμα του δημάρχου Αγίου Νικολάου: Μένουμε στο σπίτι μέχρι να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο

Aγαπητοί συνδημότες, γνωρίζουμε όλοι ότι οι συνθήκες κάτω από οποίες θα εορτάσουμε το φετινό Πάσχα είναι μοναδικές.

Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι η πίστη μας δεν περιορίζεται στο περίγραμμα των εκκλησιών μας δημιουργώντας ο καθένας μας τον δικό του χώρο προσευχής στον περιορισμένο χώρο που πρέπει να διαβιούμε λόγω της κοινωνικής απόστασης η οποία είναι υποχρεωτική να τηρείται από όλους μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μαζί χωρίς απουσίες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μένουμε στο σπίτι μέχρι να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που έχουμε βάλει όλοι μαζί να βγούμε απ΄ αυτή τη λαίλαπα πιο δυνατοί και με τις λιγότερες κατά το δυνατό απώλειες.

Είναι προφανές ότι η ψυχική αλλά και σωματική μας υγεία απαιτεί και την στοιχειώδη γυμναστική και παρουσία μας στους κοινοχρήστους χώρους με τρόπους ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός αθλούμενων συνδημοτών.

swell adv 2021

Προς την κατεύθυνση αυτή σας προτρέπουμε να ασκείστε και να αθλείστε    μέσα στα όρια των σχεδίων πόλης και εντός των ορίων οικισμών, αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Απαγορεύεται όμως η παραμονή στις παιδικές χαρές , στα πάρκα και στις αμμουδιές.

Ο σεβασμός των κυρίων ζητημάτων που τίθενται και κυρίως η απόσταση τουλάχιστον 2m μεταξύ των αθλούμενων δεν θα οδηγήσει τη Δημοτική Αστυνομία και την Ελληνική Αστυνομία στο να υποδείξουν πρόσθετα περιοριστικά μέτρα και να προβούν στη βεβαίωση παραβάσεων.

Τώρα είναι ώρα να δείξουμε ότι οι σημαντικές επιτυχίες της Ελλάδας και των πολιτών της θα ολοκληρώσουν την επιτυχημένη διαχείριση της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης από την χώρα μας.

Η τήρηση των περιοριστικών μέτρων ουσιαστικά θα οδηγήσει στη συντομότερη αποκλιμάκωση τους και επιστροφή μας  στην κανονικότητα.

Το αναστάσιμο φως του Κυρίου οδηγός μας!

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνιος Εμμ. Ζερβός     


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button