ΚΡΗΤΗ

Μεσαρά: Αλλοι 13 Κρητικοί έπεσαν στην «φάκα» της Αστυνομίας

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. το “κυνήγι” του παράνομου τζόγου στην Κρήτη. Για του λόγου το αληθές, τα προηγούμενα 24ωρα η Αστυνομία συνέλαβε άλλα 13 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, κατάσχοντας μάλιστα σχεδόν 7.500 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις εν λόγω συλλήψεις οι συντοπίτες μας οι οποίοι έχουν πέσει την τρέχουσα εορταστική περίοδο στη “φάκα” της Αστυνομίας για «διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια» ανέρχονται πλέον στους 106! Στη μεγάλη τους πλειονότητα οι συλλήψεις έγιναν στον νομό Ηρακλείου (70), ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι οι τζογαδόροι έπαιζαν – κυρίως – είτε μπαρμπούτι, είτε πόκερ.

caffeine adv2020b

Η τελευταία στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση του φαινομένου του παράνομου τζόγου στην Κρήτη έλαβε χώρα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., «στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων» συνελήφθησαν προχθές τα ξημερώματα, σε περιοχή του δήμου Φαιστού, συνολικά 13 ημεδαποί άνδρες. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 21 έως 58 ετών.

neratzoulis neo

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button