Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΜελέτες και προτάσεις για την σύνδεση της Σητείας με τον ΒΟΑΚ

Μελέτες και προτάσεις για την σύνδεση της Σητείας με τον ΒΟΑΚ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στόχο να δημιουργήσει ένα ενιαίο μέτωπο, αλλά και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της αναφορικά με τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, έχει η Σητεία.

Στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής αποφασίστηκε να προχωρήσουν ενέργειες και δράσεις τόσο με τους υπόλοιπους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, όσο όμως και με τον ίδιο τον Περιφερειάρχη, προκειμένου να δοθεί λύση στη σύνδεση της Σητείας με τον Βόρειο Οδικό Άξονα. Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε πως πρέπει να καταρτιστούν σχετικές μελέτες σε συνεργασία των Δήμων με την Περιφέρεια, οι οποίες και να παραδοθούν στο αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

mechanical adv 2021

«Σε κάθε περίπτωση εμείς πρέπει να εκθέσουμε τις δικές μας μελέτες» αναφέρει ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, χαρακτηριστικά.

apostolakis adv 2

Αποφάσεις έλαβε ωστόσο το Δημοτικό Συμβούλιο και αναφορικά με το ζήτημα του αεροδρομίου της Σητείας. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού στο αρμόδιο Υπουργείο, με στόχο να ελεγχθούν τα ανταποδοτικά οφέλη για την περιοχή και αν είναι δυνατόν να απαλειφθεί ο όρος στη σύμβαση κατασκευής του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι, περί μη αναβάθμισης του αεροδρομίου Σητείας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν τέθηκαν τα ζητήματα των αντιδράσεων για την δημιουργία νέου αιολικού πάρκου στη Σητεία, αλλά και για την προβλεπόμενη κατασκευή λατομείου, καθώς ο Δήμαρχος υποστήριξε πως θα συζητηθούν αναλυτικά και σε όλες τις παραμέτρους τους σε νεότερο δημοτικό συμβούλιο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble