ΚΡΗΤΗ

Μεγάλη θλίψη | Έφυγε από τη ζωή 55χρονος καθηγητής που δίδασκε σε Κριτσά και Άγιο ΝικόλαοΘλίψη και συγκίνηση επικρατεί  στις τάξεις των εκπαιδευτικών της Ρόδου, καθώς έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, ο καθηγητής Αντώνης Κωστόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου κος Ανδρέας Μαρίνος, ο 55χρονος μπήκε για στεφανιογραφία στο νοσοκομείο και αμέσως μετά έπεσε σε κώμα. Μεταφέρθηκε στην εντατική του Νοσοκομείου της Ρόδου όπου και έδωσε σκληρή αλλά άνιση μάχη για 20 ολόκληρες μέρες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο στην 1 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Ταξιάρχη, ενώ τη δαπάνη θα καλύψει η Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου με σχετική απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο .

«Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας  και ο θάνατός του προκάλσε μεγάλη συγκίνηση στην κοινωνία της Ρόδου» δήλωσε στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Ανδρέας Μαρίνος , ο οποίος παράλληλα εξέφρασε εκ μέρους όλου του κλάδου τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

swell adv 2021

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο καθηγητής διατέλεσε πολλά χρόνια καθηγητής μουσικής σε σχολεία του Αγίου Νικολάου και της Κριτσάς πριν περίπου 12 χρόνια.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Καλό ταξίδι καθηγητά!


Πηγή
rodiaki.gr

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button