ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Μεγάλη ανταπόκριση του ευρωπαϊκού κοινού στην προβολή της Κρήτης από το National Geographic

H στρατηγική συνεργασία που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Κρήτης με το βραβευμένο διεθνές δίκτυο προβολής αναδεικνύει τις τέσσερις περιοχές UNESCO (Σαμαριά, Ψηλορείτη, Αστερούσια Σητεία) σε πρεσβευτές του νησιού.

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Μεγάλη ανταπόκριση καταγράφει το ευρωπαϊκό κοινό στην προβολή της Κρήτης μέσα από το National Geographic μέσα από το έργο με τίτλο «Branding Περιοχών UNESCO Κρήτης», στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Κρήτης με το βραβευμένο διεθνές δίκτυο προβολής, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι τέσσερις περιοχές UNESCO (Σαμαριά, Ψηλορείτη, Αστερούσια Σητεία).

Το Φαράγγι της Σαμαριάς και τα Αστερούσια Όρη είναι αναγνωρισμένα ως Αποθέματα της Βιόσφαιρας της UNESCO ενώ ο Ψηλορείτης και η Σητεία είναι αναγνωρισμένες περιοχές ως Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το National Geographic περιλαμβάνει σειρά καταχωρήσεων στο ιστορικό περιοδικό, την διαδικτυακή προβολή δύο αναλυτικών αφιερωμάτων στην αυθεντική Κρήτη μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Nat Geo καθώς και την προβολή οπτικοακουστικού υλικού πάντα για τις 4 περιοχές πρεσβευτές στο σύνολό της της ενδοχώρας της Κρήτης στο τηλεοπτικό κανάλι του Nat Geo.

Η προβολή πραγματοποιείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης,  έργο με τίτλο Branding Περιοχών UNESCO Κρήτης, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Περιοχών UNESCO Κρήτης και υλοποιείται μέσα από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης.

“IN_AND_OUT

Με αφορμή την εξέλιξη της συνεργασίας της Περιφέρειας με το National Geographic ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και σε συνέχεια συνάντησης εργασίας με τον ειδικό σύμβουλο Δημήτρη Μιχελογιάννη, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της δράσης που εξελίσσεται, η οποία ήδη μετράει πολύ υψηλά μεγέθη ανταπόκρισης από τους αναγνώστες και ακολούθους του National Geographic στις αγορές στόχους που έθεσε η Περιφέρεια και συγκεκριμένα σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Στο πλαίσιο του έργου μάλιστα οι δράσεις προβολής και ανάδειξης των περιοχών UNESCO της Κρήτης σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των 4 περιοχών θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του 2023. 

Στις αρχές του επόμενου έτους θα αρχίσει να εξειδικεύεται το πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση της Περιφέρειας που θα αφορά τόσο τις 4 περιοχές (Σαμαριά, Ψηλορείτης, Αστερούσια, Σητεία) όσο και σειρά εμβληματικών πολιτιστικών χώρων της Κρήτης. 

Mechanical Solutions

Διαδικτυακά αφιερώματα 

Τα δύο αναλυτικά διαδικτυακά αφιερώματα του National Geographic για τις αναγνωρισμένες από την UNESCO περιοχές της Κρήτης είναι προσβάσιμα μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους.

https://www.nationalgeographic.com/travel/slideshow/paid-content-culture-creates-history

https://www.nationalgeographic.com/travel/slideshow/paid-content-contrasting-landscapes-worlds-of-adventure


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button