Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΜαρκογιαννάκης για τις εξελίξεις με ΒΟΑΚ

Μαρκογιαννάκης για τις εξελίξεις με ΒΟΑΚ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η εν μέρει χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ από το Ταμείο Ανάκαμψης πρακτικά σημαίνει ότι καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της δημόσιας δαπάνης, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ”Η Κρήτη μπροστά”, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

mechanical adv 2021

Η σημερινή παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0 του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, επεφύλασσε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την υλοποίηση του Β.Ο.Α.Κ.
Ανάμεσα στα έργα που εντάσσονται στο Ταμείο Ανάκαμψης βρίσκεται κι η επένδυση κατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, ενός σύγχρονου οδικού δικτύου που θα συνδέει τις 2 άκρες της Κρήτης, αναβαθμίζοντας τον μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό της χώρας και εκσυγχρονίζοντας το νησί μας.
Κι αν η είδηση αυτή είχε λίγο-πολύ προηγηθεί της ανακοίνωσης, αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία να συγκρατήσουμε απ’ την σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού είναι ότι απ’ το Ταμείο Ανάπτυξης θα χρηματοδοτηθεί ένα μέρος του έργου άρα πρακτικά σημαίνει ότι θα χρηματοδοτηθεί το μεγαλύτερο – αν όχι το σύνολο- της δημόσιας δαπάνης. Αυτό συμβαίνει καθώς έχει ήδη προκριθεί το σενάριο το έργο να ολοκληρωθεί σε επιμέρους κομμάτια. Το τμήμα Κίσσαμος μέχρι Χερσόνησο θα δημοπρατηθεί ως σύμβαση παραχώρησης. Το τμήμα Χερσόνησος- Νεάπολη θα δημοπρατηθεί ως ΣΔΙΤ και το τμήμα Νεάπολη –Σητεία θα δημοπρατηθεί ως δημόσιο έργο.
Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο ότι η προσωπική προεκλογική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για’ αυτό το σπουδαίο αναπτυξιακό έργο για την Κρήτη, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble