Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΜακρύς Γιαλός: Ο Δήμος Ιεράπετρας παραμένει σε επαγρύπνηση

Μακρύς Γιαλός: Ο Δήμος Ιεράπετρας παραμένει σε επαγρύπνηση

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσioς Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού, κ. Κωνσταντίνο Δερμιτζάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες σχετικά με την αντιμετώπιση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην περιοχή.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος: «Στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού τάχιστα με συντεταγμένες ενέργειες προχωρήσαμε σε όλες τις προβλεπόμενες κινήσεις για την ασφάλεια των κατοίκων. Υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την κα. Αθηνά Καρπούζη και με τον Αστυνομικό Διοικητή, κ. Κώστα Δερμιτζάκη, ώστε να περιορίσουμε τα επιβεβαιωμένα και πιθανά περιστατικά.

mechanical adv 2021

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Εξακολουθούμε να προμηθεύουμε τους εργάτες γης με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό, προκειμένου να διευκολυνθεί η  παραμονή τους σε ελεγχόμενη καραντίνα για άλλες δεκαπέντε ημέρες».

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Από όταν λάβαμε γνώση για ύπαρξη θετικών κρουσμάτων, αναλάβαμε άμεσα πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να εξασφαλίσουμε την προστασία όλων των δημοτών από τη διασπορά του ιού.

Ευχαριστώ, την Υπεύθυνη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, κα Αθηνά Καρπούζη, τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή του νομού Λασιθίου, κ. Εμμανουήλ Καζαμία, τον Αστυνομικό Διοικητή, κ.  Κώστα Δερμιτζάκη και τη Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας για την άμεση αντιμετώπιση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή.

Παραμένουμε σε επαγρύπνηση, όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία στη χώρα μας, όχι μόνο στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού, αλλά σε όλον τον Δήμο της Ιεράπετρας και καλούμε τους πολίτες να τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας έναντι του Covid-19».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble