ΚΡΗΤΗ

Μακρύ Γιαλός: Εγκαινιάστηκε ο νέος Αστυνομικός σταθμόςΟ Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού στεγάζεται σε χώρο που παραχωρήθηκε με δωρεά από τον Δήμο Ιεράπετρας και διαμορφώθηκε κατάλληλα για τις ανάγκες και την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, κατόπιν ευγενικής προτροπής του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε χαιρετισμό που απέστειλε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Καραμαλάκης Μιχαήλ αναφέρει:

Αμεσότητα, ευελιξία και ταχύτητα χαρακτηρίζουν το μοντέλο αστυνόμευσης, που σκοπός μας είναι να εφαρμόζεται σε μια περιοχή με βασικό χαρακτηριστικό της, τον τουρισμό. Προς αυτή την κατεύθυνση, μέριμνα της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά η εμπέδωση του αγαθού της ασφάλειας στον τοπικό πληθυσμό ως προϋπόθεση οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής.

swell adv 2021

Η προσφορά στο πεδίο της ασφάλειας, που η Ελληνική Αστυνομία επιθυμεί να πρωταγωνιστεί, ικανοποιεί τη στόχευση της εξυπηρέτησης του πολίτη και διαφύλαξης των δικαιωμάτων του και των
ελευθεριών του.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Σταθμού μπορεί αδρά να περιγραφεί ως βασική προσπάθεια συνεργασίας κράτους – πολίτη, δημιουργώντας, έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις
θεμελίωσης κλίματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Η συμπόρευση και η γόνιμη και αγαστή συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αρχής Ιεράπετρας, υποδηλώνει την αμοιβαία στήριξη και τη δημιουργία στέρεων βάσεων κοινωνικής ισορροπίας και συνοχής.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button