Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΜ. Θραψανιώτης | Αύξηση οργανικών θέσεων Προέδρων Πρωτοδικών στην Κρήτη

Μ. Θραψανιώτης | Αύξηση οργανικών θέσεων Προέδρων Πρωτοδικών στην Κρήτη

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης, στις 16-3-2021 κατέθεσε αναφορά το κοινό ψήφισμα των Δικηγορικών Συλλόγων Κρήτης με θέμα την ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων των Προέδρων Πρωτοδικών στην Κρήτη.

Οι σύλλογοι αιτούνται την αύξηση των θέσεων Προέδρων Πρωτοδικών οι οποίες μειώθηκαν το 2013 κατά δύο, με τα στατιστικά στοιχεία εκείνης της χρονιάς που υπήρχε ακόμα η αποχή των Δικηγορικών Συλλόγων για το Εφετείο Κρήτης!

mechanical adv 2021

Η ανάγκη επανεξέτασης της αύξησης των θέσεων των Προέδρων προκύπτει τόσο από τις αυξημένες πληθυσμιακές ανάγκες της Κρήτης και της φύσης των αδικημάτων που εξετάζουν, όσο και από τις συνεχείς αποσπάσεις Προέδρων Πρωτοδικών τα τελευταία χρόνια  στα κατά τόπους  Πρωτοδικεία, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες.

apostolakis adv 2

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι ζητούν την άμεση αποκατάσταση της αδικίας που υφίστανται τα Πρωτοδικεία της Κρήτης επειδή οι δυσχέρειες στην απονομή της Δικαιοσύνης, από  την έλλειψη των θέσεων είναι εμφανείς και επιτείνονται από την κατάσταση της πανδημίας. Επιπροσθέτως  το πρόβλημα αφορά και τους Κρητικούς δικαστές, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να υπηρετούν εκτός Κρήτης για τρία ή περισσότερα χρόνια μέχρι να καταφέρουν να επανέλθουν στο νησί με κόστος οικονομικό και προσωπικό.

Η αύξηση των οργανικών  θέσεων των Προέδρων Πρωτοδικών στην Κρήτη κατά τρεις, κατανεμημένη  στα Πρωτοδικεία Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου και η τοποθέτηση προσωρινά  υπεράριθμων  Προέδρων Πρωτοδικών στα τρία αυτά Πρωτοδικεία για να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα, θα αποκαταστήσει  την αδικία που υφίστανται χρόνια τώρα και θα βοηθήσει στην απονομή της Δικαιοσύνης στην Κρήτη.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble