Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΜ.Καμπανός: «Θα είναι μία νέα χρονιά δημιουργική της οποίας οι καρποί θα...

Μ.Καμπανός: «Θα είναι μία νέα χρονιά δημιουργική της οποίας οι καρποί θα φανούν στο μέλλον»

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μία δεκαετία τελειώνει και μία καινούργια αρχίζει. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μία καλή και δημιουργική νέα χρονιά!

Η χρονιά που πέρασε ίσως ήταν η δυσκολότερη, όπως αναφέραμε στην τελευταία Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων.

mechanical adv 2021

Όμως, μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε τις τελευταίες μέρες και αυτή δεν ήταν άλλη από την ένταξη του οργανισμού στο ΠΑΑ 2014-2020.

apostolakis adv 2

Για αυτό δούλεψαν πάρα πολλοί άνθρωποι, συνεργάτες, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω καθώς ο οργανισμός θα προχωρήσει σε μία άλλη δομή και θα κάνει καινούργιο ξεκίνημα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι: τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίοι με στηρίζουν σε κάθε απόφαση, η Γενική Συνέλευση του οργανισμού, καθώς και όλοι οι υπάλληλοι του οργανισμού, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που ανέχονται την εκάστοτε γκρίνια μου και τις ιδιοτροπίες τις οποίες έχω.

Όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση βοήθησε πάρα πολύ τόσο ο περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης,όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη. Από την Τεχνική Υπηρεσία ο Γιώργος Πάγκαλος και η κυρία Πετάση, καθώς επίσης ο γεωλογος Μπάμπης Βαρδάκης.

Θα ήταν παραλειψη εκ μερους μου να μην πω ότι ένα χέρι βοηθείας έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ Κλώντζας Μανώλης.

Όμως, σε αυτά ήρθε να προστεθεί και ένα αίτημα του οργανισμού το οποίο ήταν περίπου μιας δεκαετίας: η εξόρυξη και αντικατάσταση της γεώτρησης της Κριτσάς στην οποία επί μία δεκαετία προσπαθούσαμε να γίνει αντικατάσταση

Όλα τα έξοδα τα επωμίστηκε η Περιφέρειακή Ενότητα Λασιθίου και η Περιφέρεια Κρήτης, καθώς ο κύριος Αρναουτάκης ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας ύστερα από παρέμβαση του κυρίου Κλώντζα τότε αντιπεριφερειάρχη.

Έτσι λοιπόν η χρονιά επιφύλασσε στο τέλος της μία πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα η οποία μπορούμε να πούμε ότι κάλυψε τα αρνητικά όλου του χρόνου. Θα ήθελα να σημειώσω, ότι πολλές αποφάσεις που πάρθηκαν πολλές φορές δεν ήταν σύμφωνα με τα «θέλω» τα δικά μας αλλά με τά «πρέπει» που μας υποχρέωσαν κάποιοι άλλοι να κάνουμε ή τα πρέπει που επιβάλλει να γίνονται στον οργανισμό.

Όλα αυτά για να σας μεταφέρω τα συναισθήματά μου για τη φετινή χρονιά.

Εύχομαι το 2020 να είναι χρονιά δημιουργίας, όπως διαφαίνεται με την ένταξη μας στο πρόγραμμα και με την ανόρυξη του γεώτρησης της περιοχής Κριτσάς. Θα είναι μία νέα χρονιά δημιουργική της οποίας οι καρποί θα φανούν στο μέλλον.

Όμως δεν θα ήθελα να σταματήσουμε εδώ, αλλά θα σας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά να προχωρήσουμε σε νέες μελέτες ούτως ώστε ο οργανισμός να ενταχθεί σε νέα προγράμματα και σε νέες χρηματοδοτήσεις, με τελικό αποτέλεσμα να επωφεληθεί ο καταναλωτής. Θα ήθελα λοιπόν να ευχηθώ μία καλή και δημιουργική Νέα Χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη, ένα ευλογημένο 2020!

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble