ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: Πρώτος θάνατος ασθενούς με Covid στο νοσοκομείο Αγίου ΝικολάουΤο Λασίθι είναι από τις περιοχές που τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν κινηθεί σε χαμηλά ποσοστά. Το βράδυ της Κυριακής ωστόσο, ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για έναν 85χρονο άνδρα, ο οποίος είναι ο πρώτος από τον Νομό που απεβίωσε εξαιτίας του κορωνοϊού από την αρχή της πανδημίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Την είδηση επιβεβαίωσε ο διοικητής του ΓΝΑΝ κ. Μανώλης Ανδρεαδάκης. Νωρίτερα, την Κυριακή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 42 νέες μολύνσεις στην Κρήτη, με τις 5 από αυτές να εντοπίζονται στην ΠΕ Λασιθίου.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button