Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΛασίθι: Ο Νίκος Μουδατσάκης γενικός συντονιστής για τον covid-19 στον Νομό

Λασίθι: Ο Νίκος Μουδατσάκης γενικός συντονιστής για τον covid-19 στον Νομό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την πρακτική που ακολουθήθηκε στο Ηράκλειο για την διαχείριση του κορονοϊού στα Νοσοκομεία, εφαρμόζει η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και στο Λασίθι.

Όπως δηλαδή για τα νοσοκομεία του Ηρακλείου ορίστηκε συντονιστής για τον covid 19 ο Γρηγόρης Πασπάτης, έτσι και για τα νοσοκομεία του Λασιθίου, με απόφαση της 7ης ΥΠΕ ορίστηκε συντονιστής covid 19 ο Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του Αγίου Νικολάου Νίκος Μουδατσάκης.

mechanical adv 2021

Η Διοικήτρια της 7η ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη επιβεβαίωσε χθες την απόφασή της αυτή, προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός για την λειτουργία των τριών μονάδων υγείας του νομού.

apostolakis adv 2

Επί της ουσίας πρόκειται για μια θέση ευθύνης, διοικητικού χαρακτήρα με κυρίαρχο στόχο να συντονιστούν όλα τα νοσοκομεία του νομού με το κεντρικό του Αγίου Νικολάου και με το νοσοκομείο αναφοράς που είναι το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, όλα τα νοσοκομεία του Λασιθίου έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αντιμετωπίσουν τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν από την πανδημία, με πρώτιστο έργο τη νοσηλεία κρουσμάτων.

Να σημειωθεί πως σε όλα τα νοσοκομεία έχουν δημιουργηθεί κλινικές κορονοϊού (covid 19) και υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες που έχει κάθε νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, ως κεντρική μονάδα, εκτός τη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας έχει αναπτύξει και την «ΜΕΘ 2» που λειτουργεί με δύο κρεβάτια που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για βαριά περιστατικά covid 19. «Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με όλα τα νοσοκομεία του νομού καθώς επίσης και με το κεντρικό νοσοκομείο στο ΠΑΓΝΗ και με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης για το συντονισμό και την διαχείριση. Υπάρχει επάρκεια υλικού, δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα και μέχρι στιγμής πάμε πάρα πολύ καλά αλλά είναι σημαντικό να μην εφησυχάσουμε αλλά να παραμείνουμε σπίτια μας. Αν τηρούμε τις οδηγίες και προσέχουμε όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο κ. Μουδατσάκης, αναφορικά με το νέο του ρόλο, εκφράζοντας την πεποίθηση πως σε συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μανόλη Ανδρεαδάκη η όλη διαχείριση θα εξελιχθεί με θετικό πρόσημο.

Μιχάλης Ατσαλάκης
ΑΝΑΤΟΛΗ

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble