Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΛασίθι: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Λασίθι: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Συντονιστή της Δομής, κ. Δημήτρη Μιχελάρο, για τις δράσεις και τις ενέργειες κοινωνικής πολιτικής που έχουν πραγματοποιηθεί και προγραμματιστεί για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου (συγκέντρωση σχολικών ειδών, συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για τη δωρεά επιταγών αγοράς προϊόντων από σούπερ μάρκετ κ.α.).

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

mechanical adv 2021

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, συνεχίζει να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών ανταποκρινόμενο αποτελεσματικά στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

apostolakis adv 2

Μέριμνα της Δημοτικής Αρχής είναι κανένας συμπολίτης μας να μη στερείται των βασικών ειδών για τη διαβίωσή του και μέσα από ενέργειες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του.

Ευχαριστώ τον κ. Μιχελάρο και τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την άψογη συνεργασία και για το έργο που επιτελούν με ζήλο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Ευχαριστώ, επίσης, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις των οποίων η συνεισφορά είναι πολύτιμη για την αποτελεσματική λειτουργία της Δομής».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble