ΚΡΗΤΗ

Λασίθι | Μετ’ εμποδίων οι εμβολιασμοί των 60άρηδων

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί στους κατοίκους του Νομού Λασιθίου, η λειτουργία ενός μόνο εμβολιαστικού κέντρου για το εμβόλιο της εταιρείας Astra Zeneca, καθώς χιλιάδες πολίτες από Σητεία, Ιεράπετρα και όχι μόνο, καλούνται να διανύσουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις προκειμένου να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις φέρνουν τα πάνω κάτω στον εμβολιασμό πολιτών που ανήκουν στις ηλικίες μεταξύ 60 – 65 , με αρκετούς πολίτες να εκφράζουν ήδη τη δυσαρέσκεια τους, διατυπώνοντας μάλιστα τη πρόθεση τους να μην εμβολιαστούν, όπως δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ TV ο Πρόεδρος των Φαρμακοποιών Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μόνο 2 εμβολιαστικά κέντρα στο Ηράκλειο θα λειτουργήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων. Πρόκειται για το εμβολιαστικό κέντρο στην Αλικαρνασό και στη Χερσόνησο.

Ήδη, η πλατφόρμα έχει ανοίξει για τις ηλικίες μεταξύ 60 – 65, με τους φαρμακοποιούς να αναφέρονται στις μεγάλες καθυστερήσεις στο κλείσιμο ραντεβού, καθώς αυτή τη στιγμή κλείνονται ραντεβού για τις 15 Μαρτίου ενώ η δεύτερη δόση του εμβολίου της Astra Zeneca υπολογίζεται για τα τέλη Ιουνίου!

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Σχετικά άρθρα

Back to top button