ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: Ευρεία σύσκεψη για τον ΒΟΑΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, σύσκεψη στο κτίριο της Π.Ε. Λασιθίου,  μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη  Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη.

Συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου, Σητείας, Ιεράπετρας, & Οροπεδίου , Αντώνης Ζερβός, Γιώργος Ζερβάκης, Θεοδόσης Καλαντζάκης και Γιάννης Στεφανάκης, αντίστοιχα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Π. Ε. Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης,  ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης, και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Μιχάλης Χωραφάς με μοναδικό θέμα της,  τις εξελίξεις στο θέμα του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ), και ήταν σε συνέχεια προηγούμενης σύσκεψης της 9ης Σεπτεμβρίου με το ίδιο θέμα.

caffeine adv2020b

Στη σύσκεψη δεν προσήλθε αν και κλήθηκε εκ/πος του βουλευτή Λασιθίου της Ν.Δ.  Γιάννη Πλακιωτάκη. Κατά την συζήτηση που ακολούθησε, με διεξοδικές τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, τονίστηκε ότι η κατασκευή του ΒΟΑΚ μέχρι την Σητεία, είναι έργο ζωτικής σημασίας για ολόκληρο το Νομό Λασιθίου, και ότι απαιτείται συστράτευση όλων των φορέων και παραγόντων  του Νομού Λασιθίου για την η διεκδίκηση ολοκλήρωσης του έργου.

Επίσης τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη σύσκεψης με τα στελέχη του Ο.Α.Κ. και η ενημέρωση των φορέων του Νομού Λασιθίου, για τις μελέτες που υπάρχουν σε εξέλιξη και για τα ώριμα προς χρηματοδότηση έργα, και συζητήθηκε πρόταση να τεθεί αίτημα σύγκλησης Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στον Β.Ο.Α.Κ.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button