ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: Εργατικό κέντρο και ξενοδοχουπάλληλοι στον νέο υπουργό τουρισμού

Πραγματοποήθηκε συνάντηση του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου και του Συνδέσμου Ξεν/λων Ν. Λασιθίου με τον νέο Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη με την παρουσία και του Γ. Γ. της ΓΣΕΕ συν. Νίκου Κιουτσούκη.

Κύριο θέμα της συνάντησης η αύξηση των τμημάτων μετεκπαίδευσης των εμπειρικά εργαζόμενων στο τουρισμό και λειτουργία τμημάτων και στην Σητεία & Ιεράπετρα.

caffeine adv2020b

Τέθηκαν επίσης θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο τουρισμό ,όπως η “μαθητεία”,συνθήκεςεργασίας κ.ά.

Βεβαίως και η λειτουργία της ΑΣΤΕΚ με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς και η λειτουργία των πρώην σχολών του ΟΤΕΚ.

neratzoulis neo

Ο Υπουργός ήταν γνώστης και θετικός στα θέματα που συζητήθηκαν και ελπίζομε η συνάντηση αυτή να αποδώσει καρπούς για το καλό των εργαζομένων, της περιοχής μας και του τουρισμού γενικότερα.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button