ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: Ένοχος και πάλι ο 46χρονος που ασελγούσε στην κόρη της γυναίκας του

Συνεχίζει την ποινή του.

Ένοχο, χωρίς κανένα ελαφρυντικό για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης προγονής του έκρινε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης τον 46χρονο άνδρα, ο οποίος επέστρεψε στη φυλακή προκειμένου να συνεχίσει την έκτιση της ποινής που του επιβλήθηκε.

Λασίθι: Ένοχος και πάλι ο 46χρονος που ασελγούσε στην κόρη της γυναίκας του 2

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις εμπλοκής ανηλίκων, και το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών στον κατηγορούμενο, κατά συγχώνευση.

Πιο συγκεκριμένα το δικαστήριο, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο τον έκρινε ένοχο για την κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση αλλά και για την αποπλάνηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.

Λασίθι: Ένοχος και πάλι ο 46χρονος που ασελγούσε στην κόρη της γυναίκας του 3

Ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από τις αρχές του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2016 ασελγούσε σε βάρος της έφηβης κόρης της τότε συζύγου του, την οποία η γυναίκα είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της. Ο καταδικασθείς φαίνεται πως όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα εκμεταλλευόταν την απουσία της συζύγου του και την εμπιστοσύνη που επεδείκνυε στο πρόσωπό του ασελγώντας σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού.CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close