ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: Αθλητικά έργα που θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν

Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό είχε συνεργασία σήμερα 9/1/2019  ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΎΡΙΖΑ, Μανόλης Θραψανιώτης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα αθλητικά έργα στο νομό Λασιθίου.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης  παρουσίασε στον ΓΓΑ, τις προτάσεις έτσι όπως διαμορφώθηκαν από τις συζητήσεις με τους δημάρχους τις προηγούμενες ημέρες, στους οποίους είχε τονίσει το έλλειμμα αθλητικών έργων στο Λασίθι.

caffeine adv 2021

Ο συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα κ. Αναστάσιος Μπουντίνος, σε άμεση επικοινωνία με όλες τις δημοτικές αρχές έδωσε κατευθύνσεις για την σύνταξη των προτάσεων. Ιδιαίτερα τόνισε ότι όπου υπάρχουν έτοιμες μελέτες  από τους δήμους θα υποβληθούν στην ΓΓΑ και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών θα αξιολογηθούν για να χρηματοδοτηθούν στην συνέχεια.

Από την συζήτηση προέκυψε ότι μπορούν να χρηματοδοτηθούν

neratzoulis neo
  • η αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο Κριτσάς
  • η αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο Ελούντας,
  • ο τάπητας (ταρτάν) στο γήπεδο Σητείας καθώς και
  • η διαμόρφωση και επισκευή του Βουζουνεράκειου στην Ιεράπετρα
  • το γήπεδο Κοτσιφιανής στην Ιεράπετρα

Ο Βουλευτής έθεσε επίσης δυο πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν το κλειστό Τ10 στον Άγιο Νικόλαο καθώς και την συντήρηση του κολυμβητηρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Συναδινός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα συγκεκριμένα αιτήματα και υποσχέθηκε να επισκεφθεί τον νομό σύντομα ώστε να σχηματίσει ίδια αντίληψη.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button