Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΛασίθι | Απαγόρευση καύσης από 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου

Λασίθι | Απαγόρευση καύσης από 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ι. Γουλιδάκη με τον Υποδιευθυντή κ. Κ. Τζαγκαράκη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου κ. Ν. Μητσιοαγιάννη, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κ. Γεροδήμο, τον κ. Ν. Νικολαΐδη προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, την εκπρόσωπο του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Αγίου Νικολάου κα Ν. Παγκάλου, τον εκπρόσωπο της Ομάδας Διάσωσης Αγίου Νικολάου κ. Εμμ. Κουλουγουσίδη.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με καλεσμένες λόγω μέτρων COVID μόνο τις εθελοντικές οργανώσεις που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

Η απόφαση αυτή ελήφθη από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη σεβόμενος την επιθυμία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου για μια καλύτερη γνωριμία εκ του σύνεγγυς με τους εκπροσώπους των εθελοντικών οργανώσεων που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο της Γ.Γ.Π.Π. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν την περίοδο αυτή ο Διοικητής κ. Ν. Μητσιογιάννης θα επισκεφθεί και τους εκπροσώπους των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται σε Ιεράπετρα και Σητεία πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα και πριν την συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Π.Ε.Λασιθίου που προγραμματίζεται για το τέλος της εβδομάδας με θέμα τις Δασικές Πυρκαγιές.

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται:

Ότι με την υπ’ αριθμό 18334/185/26-3-21 απόφαση της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κας Μ. Κοζυράκη έχει εγκριθεί η με αριθμό 01/2021 Πυροσβεστική Διάταξη της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης, η οποία καθορίζει ότι από την 01-05-2021 έως και την 31-10-2021 απαγορεύεται, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, οποιαδήποτε καύση στα δάση, τις δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις, που βρίσκονται σε βραχώδεις και πετρώδεις περιοχές, σε πεδινά και ανώμαλα εδάφη και λόφους της Περιφέρειας Κρήτης με τις εξαιρέσεις που προβλέπονται από την απόφαση αυτή και την Πυροσβεστική Διάταξη 9/2000 όπως ισχύει.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble