ΚΡΗΤΗ

Λασίθι | Ανησυχία για τη νέα εστία του κορωνοϊού στον Αγιο Νικόλαο

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες Πέμπτη τέσσερα νέα μεταλλαγμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη ενώ τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν άγγιξαν τα 25 εκ των οποίων τα 14 στον νομό Λασιθίου.

Την ίδια ώρα η ανησυχία επικεντρώνεται στον Άγιο Νικόλαο αφού ο βρεφονηπιακός σταθμός της Αμμούδας φαίνεται να αποτελεί νέα εστία του ιού καθώς μετά το βρέφος, θετικό βρέθηκε και το 10χρονο αδελφάκι του.

neratzoulis neo

Παράλληλα, και όπως έγινε γνωστό, θετικές στον κορωνοϊό βρέθηκαν τρεις νοσηλεύτριες στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου μετά μετά από rapid test στο οποίο υποβλήθηκαν ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και των μοριακών ελέγχων.

Μάλιστα, η μια από αυτές ήταν στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου.

bakaliko lagos

Όπως τόνισε στο Ράδιο Κρήτη ο  Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κος Μανόλης Μακράκης, κοντά στην ολοκλήρωση της καραντίνας βρίσκονται μαθητές και εκπαιδευτικοί στο 1ο Σχολείο Σητείας, ενώ κλειστά εξακολουθούν να παραμένουν και δύο τμήματα στον Άγιο Νικόλαο, ένα σε δημοτικό σχολείο και ένα σε νηπιαγωγείο.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button