Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚριτσά | Πετάνε υπολείμματα από τζάκια μέσα στους κάδους - Κίνδυνος πυρκαγιάς

Κριτσά | Πετάνε υπολείμματα από τζάκια μέσα στους κάδους – Κίνδυνος πυρκαγιάς

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την προσοχή των δημοτών ώστε να μην ρίχνουν υπολείμματα καύσεων από τζάκια, ξυλόσομπες κ.λ.π στους κάδους απορριμμάτων καθώς υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς, εφιστά ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Αγίου Νικολάου, κ. Γιώργος Βάρδας, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί (24/4) στον κάμπο της Κριτσάς.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν κάρβουνα σε κάδο (καρούτα) που έχει τοποθετηθεί στην συγκεκριμένη περιοχή , ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όταν ο εργολάβος που έχει την ευθύνη για την τοποθέτηση των κάδων, αντιλήφθηκε έγκαιρα πριν την αποκομιδή, την εστία που σιγόκαιγε μέσα στα απορρίμματα.

mechanical adv 2021

Όπως δήλωσε ο κ. Βάρδας, πρόκειται για μια πράξη που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τα πληρώματα, τα οχήματα που μεταφέρουν τους κάδους και γενικότερα το δημοτικό εξοπλισμό.

apostolakis adv 2

Δεν είναι μόνο ο κάδος που καταστρέφεται, τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος, εάν οι συνοδοί των οχημάτων ή των απορριμματοφόρων δεν αντιληφθούν έγκαιρα τις εστίες που σιγοκαίνε μέσα στα απορρίμματα και προχωρήσουν στην αποκομιδή. Ο κίνδυνος καταστροφής του ίδιου του απορριμματοφόρου είναι μεγάλος, με ότι αυτό συνεπάγεται για το προσωπικό και τον χώρο του ΧΥΤΑ.

Επίσης ο ίδιος τονίζει ότι σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου, μπάζα οικοδομών και μεγάλες ποσότητες αντικειμένων υποχρεούνται να μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ από τους δημότες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble