ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ζει εδώ και δύο χρόνια μέσα στο αυτοκίνητο της (video)Συγκλονίζει η ιστορία μιας γυναίκας στην Κρήτη, η οποία ζει δύο χρόνια μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Όπως περιέγραψε, η καθημερινότητά της είναι εφιαλτική, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που τη στηρίζουν. «Η οικονομική κρίση μας έφερε αντιμέτωπους με το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας», δήλωσε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτη TV.

Μπορεί να λαμβάνει ένα επίδομα, ωστόσο αυτό δεν της φτάνει για να καλύψει τις βασικές της ανάγκες. Εκτός του ύπνου μέσα στο όχημα, πηγαίνει στο ΚΑΠΗ Δειλινών όπου της προσφέρεται ένας δωρεάν καφές.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μέσα στην απελπισία της αναρωτιέται «τι μπορεί να αλλάξει;», ωστόσο μια οικογένεια από τη Σάμο τής έκανε πρόταση να μεταβεί στο νησί αυτό του Αιγαίου τις ημέρες για να μην κοιμάται στο αυτοκίνητο και να κάνει οικογενειακά Χριστούγεννα μαζί τους.

Στο ΚΑΠΗ όπου πηγαίνει η κ. Μαρίνα, οι συνταξιούχοι τονίζουν ότι τα λεφτά από τη σύνταξή τους δεν αρκούν. Μάλιστα, στα Δειλινά της Κρήτης υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν ούτε καν να αγοράσουν καθημερινά το ψωμί τους.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button