ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Υψηλές θερμοκρασίες και άρωμα καλοκαιριούΤελευταία ενημέρωση:

Συνεχίζεται η βελτίωση του καιρού στην Κρήτη και η αποκατάσταση καλοκαιρινών συνθηκών, μετά την πολυήμερη ατμοσφαιρική διαταραχή του Ιουνίου, σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα.

Το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών στο νησί, θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας η οποία κατά τόπους θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλός αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός στην Κρήτη για ολόκληρη την εβδομάδα, με ηλιοφάνεια και ασθενείς ανέμους τις πρωινές και νυκτερινές ώρες , ενώ έως μέτριοι θα φθάνουν κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών ωρών, με εξαίρεση τις ανατολικές περιοχές την Κρήτης όπου η ένταση τους θα φθάνει πρόσκαιρα τα 4 έως 5, τοπικά έως και τα 6 Μποφώρ.

Οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα ανέβουν σε λίγο υψηλότερα επίπεδα και θα κυμαίνονται στα βόρεια τμήματα από τους 31 ⁰C έως τους 33 ⁰C, ενώ στα κεντρικά και τα νότια τμήματα θα είναι 2 έως και 3 βαθμούς υψηλότερες.

Θετικό είναι το γεγονός ότι οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυκτερινές ώρες θα κυμαίνονται σε καλά για την εποχή επίπεδα.

Καλός και ιδανικά καλοκαιρινός αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός και για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί με τους ανέμους να είναι πιο εξασθενημένοι και στις ανατολικές περιοχές του νησιού και την θερμοκρασία να διατηρείται στα ίδια σχεδόν επίπεδα.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close