Κρήτη

Κρήτη | Ξυλοκόπησε ξενοδόχο και του ζητούσε 50.000 ευρώ

Συνελήφθη το ζευγάρι με την κατηγορία του εκβιασμού

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη ο άγριος ξυλοδαρμός γνωστού ξενοδόχου του Ηρακλείου από άτομο που τον εκβίαζε ζητώντας του ένα υψηλό χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένας ο άνδρας προσπαθούσε να αποσπάσει από τον 46χρονο ξενοδόχο το ποσό των 50.000 ευρώ, αφού πρώτα τον κατηγόρησε ότι διατηρεί παράνομο δεσμό με τη σύζυγό του που εργαζόταν στο ξενοδοχείο του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μάλιστα ήθελε εκτός από τις 50.000 ευρώ,να την απολύσει και να την αποζημιώσει ως ορίζει ο νόμος. Τόσο εκείνος όσο και η 43χρονη γυναίκα έστελναν μηνύματα στον Ηρακλειώτη επιχειρηματία απαιτώντας το χρηματικό ποσό. Ο επιχειρηματίας δεν έδωσε σημασία στις κατηγορίες και στις απειλές τους μέχρι τη στιγμή που ο «θιγμένος» σύζυγος τον «επισκέφτηκε» και τον ξυλοκόπησε.

Ο επιχειρηματίας μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση και μετά τον ξυλοδαρμό του, πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου υποβάλλοντας μήνυση στο ζευγάρι και δείχνοντας στους αστυνομικούς τα μηνύματα που του είχαν στείλει και που είχαν κυρίως να κάνουν με την χρηματική τους απαίτηση.


Οι αστυνομικοί της Υ.Α Ηρακλείου συνέλαβαν το ζευγάρι, με την κατηγορία του εκβιασμού και αναμένεται να οδηγηθούν και οι δύο στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button