Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη, ΒΟΑΚ: Ξεκίνησε η ανάθεση των έργων για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων

Κρήτη, ΒΟΑΚ: Ξεκίνησε η ανάθεση των έργων για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Aναμένεται η άμεση ένταξη στο ΕΣΠΑ και η δημοπράτηση τόσο του μεγάλου έργου οδικής ασφάλειας του ΒΟΑΚ από Γεωργιούπολη έως Πετρέ, όσο και του έργου οδικής ασφάλειας στο τμήμα Σούδα – Καλύβες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, εκφράζει την ικανοποίησή του για την εκκίνηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, των διαδικασιών ανάθεσης όλων των έργων αποκατάστασης κατολισθητικών φαινομένων στον ΒΟΑΚ εντός της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

mechanical adv 2021

Συγκεκριμένα, στις 02/12/2020, με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, έγινε η έγκριση δέσμευσης προϋπολογισμού ποσού 9.000.000 €, και ξεκίνησε η επείγουσα διαδικασία ανάθεσης για τα έργα σε 6 θέσεις αποκατάστασης μεταξύ Σούδας και Καλυβών (καθώς και μιας στην Π.Ε. Ρεθύμνου). Αντίστοιχες αποφάσεις ελήφθησαν στις 11/11/2020 για τα έργα αποκατάστασης στις θέσεις Νοπήγεια (1.550.000 €) και Αγία Μαρίνα (1.000.000 €). Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν υλοποιηθεί οι προσωρινές αποκαταστάσεις σε Σταλό και Γαλατά, ενώ εκτελούνται  οι οριστικές αποκαταστάσεις στα Μεγάλα χωράφια και στο Μαυρομούστακο.

apostolakis adv 2

Επίσης, αναμένεται η άμεση ένταξη στο ΕΣΠΑ και η δημοπράτηση τόσο του μεγάλου έργου οδικής ασφάλειας του ΒΟΑΚ από Γεωργιούπολη έως Πετρέ, όσο και του έργου οδικής ασφάλειας στο τμήμα Σούδα – Καλύβες. Τα έργα αυτά είναι ώριμα και θα εκτελεστούν από τον ΟΑΚ.

Για τα συγκεκριμένα έργα υπήρχε συνεχής επικοινωνία και συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και της Αντιπεριφέρειας Χανίων με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και είχαν συζητηθεί εκτενώς τόσο στην σύσκεψη του περασμένου Ιουλίου στο Υπουργείο, όσο και στην προ διμήνου επίσκεψη στα Χανιά του Γενικού Διευθυντή Υποδομών, κ. Γιάννη Καρνέση.

Η υλοποίηση όλων αυτών των παρεμβάσεων από πλευράς Υπουργείου, σε συνδυασμό και με τα έργα τοπικής αποκατάστασης οδοστρώματος και καθιζήσεων που υλοποιούνται και θα υλοποιηθούν στο επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Κρήτης, θα αποκαταστήσουν την οδική ασφάλεια στον υφιστάμενο ΒΟΑΚ, έως την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών και την κατασκευή του υπό μελέτη νέου αυτοκινητόδρομου.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, καθώς και στην Βουλευτή Χανίων, κα Ντόρα Μπακογιάννη, που με τις παρεμβάσεις τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην έναρξη υλοποίησης των έργων.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble