ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Τροποποίηση της ΜΠΕ για τις παρακάμψεις του ΒΟΑΚ ζητά η Περιφέρεια

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Την αναπομπή προς το Υπουργείο Υποδομών της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά τις παρακάμψεις στον νέο ΒΟΑΚ προκειμένου να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις προτάσεις των τοπικών φορέων, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Η μελέτη συζητήθηκε στη διάρκεια μονοθεματικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης παρουσία βουλευτών, δημάρχων, εκπροσώπων τοπικών παραγωγικών και αναπτυξιακών φορέων του νησιού και πολιτών.

“ΧΡΥΣΟΣ

Μετά από πολύωρη παρουσίαση και ανάλυση της μελέτης, καθώς και ευρεία συζήτηση και καταγραφή απόψεων και αποφάσεων τοπικών φορέων, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να αναπέμψει την ΜΠΕ του έργου «Υφιστάμενα Τμήματα Παράκαμψης Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου του ΒΟΑΚ» στο Υπουργείο Υποδομών.

Η ΜΠΕ αναπέμπεται προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι προτάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Δημάρχων, οι απόψεις των Περιφερειακών Συμβούλων, καθώς και οι θέσεις και προτάσεις που κατέθεσαν το Τεχνικό Επιμελητήριο, καθώς και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.

“IN_AND_OUT

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης ζητά να τροποποιηθεί και να συμπληρωθεί η μελέτη με τις προτάσεις που καταγράφηκαν, ώστε να επανέλθει για γνωμοδότηση σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button