ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Τουρίστας χάθηκε σε φαράγγιΣτο φαράγγι της Ζάκρου επικεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι έρευνες για έναν Γάλλο τουρίστα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί για κάποιες ώρες και ενώ ο ίδιος διέσχιζε το φαράγγι.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Σητείας που έφθασε εκεί με 4 άνδρες ξεκινώντας τις έρευνες σπιθαμή προς σπιθαμή κατά μήκος του φαραγγιού για τον εντοπισμό του 74χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πριν την εξαφάνιση του, ο ίδιος ήταν μαζί με την γυναίκαι του όταν αποφάσισε να περπατήσει μόνος του στο φαράγγι. Η σύζυγος διαπιστώνοντας ότι άντρας της αργούσε και δεν μπορούσε να τον εντοπίσει ειδοποίησε τις αρχές.

Οι έρευνες τελικά απέδωσαν καρπούς και έτσι ο τουρίστας εντοπίστηκε αν και σίγουρα θα έχει για καιρό να θυμάται αυτήν του την περιπέτεια.

Συναγερμός και στην Μονή Πρέβελης

Νωρίτερα, πάντως συναγερμός είχε σημάνει και πάλι για έναν αλλοδαπό τουρίστα στην Μονή Πρεβέλης, νότια του Ρεθύμνου, ο οποίος και είχε τραυματιστεί στο πόδι.

Πυροσβέστες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και με συνδρομή του λιμενικού σκάφους, μεταφέρθηκε μετέφερε σε παραλία που μπορούσε να προσεγγίσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από όπου και μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο για παροχή περαιτέρωπρώτων βοηθειών.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close