ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια ΓυμνασίουΜία μαθήτρια δώδεκα χρονών είναι το νέο κρούσμα κορωνοϊού για το Ρέθυμνο. Την Δευτέρα, το κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία και έφυγε από το σχολείο και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε το τεστ για κορωνοϊό

Το θετικό αποτέλεσμα ανακοινώθηκε χθες το βράδυ και  αμέσως ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου. Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες, έθεσε σε καραντίνα όλους τους μαθητές που φοιτούν στο ίδιο τμήμα με το κρούσμα και από νωρίς το πρωί σήμερα έχει πραγματοποιήσει απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους της σχολικής δομής.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα παιδιά που ανήκουν στο ίδιο  τμήμα με το κρούσμα, δεν πήγαν σήμερα στο χώρο του σχολείου και όλο το τμήμα τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες,  μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου. Τα δια  ζώσης μαθήματα που θα χαθούν, θα αναπληρωθούν με την  εξ αποστάσεως διδασκαλία από τους καθηγητές του σχολείου, όπως μας πληροφορεί ο κος Γαζανός, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.

Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς της σχολικής δομής όπου βρέθηκε το κρούσμα, δεν θα μπει κανείς σε καραντίνα, καθώς το πρωτόκολλο προβλέπει ως όριο επικινδυνότητας, την άμεση επαφή με το κρούσμα για πάνω από 2 ώρες.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button