Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη | Συνδιάσκεψη νέων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής

Κρήτη | Συνδιάσκεψη νέων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Οι περιφερειακές συνδιασκέψεις των στελεχών της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής συνεχίστηκαν χθες Τρίτη 23 Μαρτίου με νέους και νέες από την Κρήτη, ενισχύοντας με δυναμισμό και φρέσκιες ιδέες τον κύκλο της πολιτικής διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει μεταξύ των νέων ανθρώπων από περιοχές ολόκληρης της χώρας.

Με τη συμμετοχή 70 και πλέον νέων από ολόκληρη την Κρήτη πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα τα προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας στο ειδεχθές πλαίσιο της οικονομικής, υγειονομικής και αξιακής κρίσης που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα καθώς καιη παρουσίαση της δομής του νεοσύστατου δικτύου Νέας Γενιάς.

mechanical adv 2021

Στον ανοιχτό διάλογο με τις νέες και τους νέους συμμετείχε και ο Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης ο οποίος παρουσίασε το πολιτικό, ιδεολογικό και στρατηγικό πλαίσιο του κόμματος και παρουσίασε εκτενώς τις προτάσεις του Κινήματος για την αντιμετώπιση της πανδημίας και για την ανασυγκρότηση της χώρας.

apostolakis adv 2

Στην συνδιάσκεψη έλαβε μέρος κι ο συντονιστής του δικτύου της Νέας Γενιάς Γιώργος Τσούμας, ο οποίος αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της οριζόντιας δομής του δικτύου που διαμορφώνεται και ενισχύεται καθημερινά, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και προσδιόρισε το αξιακό και ιδεολογικό πλαίσιο του Δικτύου Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής, παρουσία και του επικεφαλής της επιμέρους θεματικής του δικτύου, Βαγγέλη Πετρετζίκη.

Η συζήτηση με τους νέους και τις νέες της Περιφέρειας της Κρήτης ανέδειξε στο προσκήνιο τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους, δόθηκε έμφαση στην έλλειψη υποδομών, τονίστηκαν οι ελλείψεις προσωπικού στην πρωτοβάθμια υγεία, όπως και τις ελλείψεις που υπάρχουν στις μονάδες σχολικής εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων. Τονίστηκε μάλιστα η υποβάθμιση των Πανεπιστημίων της περιοχής από την πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση τον τελευταίο χρόνο. Επίσης, επισημάνθηκε ότι είναι αναγκαία η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού και η αποκέντρωση αρμοδιοτήτων από την κεντρική Κυβέρνηση στους ΟΤΑ, όπως επίσης και η ανάγκη αλλαγής του τουριστικού μοντέλου της περιφέρειας, στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης, που χαρακτηρίστηκε επιτακτική.

Μέσα από τις τοποθετήσεις τους, τέλος, οι νέοι και οι νέες της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής επισήμαναν την ανάγκη να οργανωθεί περαιτέρω η επικοινωνία και η πολιτική δράση τους, συμβάλλοντας έτσι στην εδραίωση, στην κοινωνική γείωση και στην ενίσχυση της διάδοσης του προοδευτικού, δημοκρατικού, σοσιαλιστικού μηνύματος του Κινήματος Αλλαγής με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και ακόμα πιο ηχηρή εκπροσώπηση των αιτημάτων, των αγωνιών και των αναγκών της νέας γενιάς στο προσκήνιο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble