ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Συνάντηση Περιφερειάρχη και Προέδρων αποδήμων

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Την προώθηση θεμάτων της ομογένειας όπου γης και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών, συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση τους στην Περιφέρεια Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών Γιάννη Νικολακάκη και τον πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας -Ωκεάνιας Αντώνη Τσουρδαλάκη.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών,  Τουρισμού και Πρωτογενούς τομέα που αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης του νησιού. Επίσης αναφέρθηκε, όπως και στην Γενική συνέλευση των ομογενών στο Ρέθυμνο, στη στενή συνεργασία της Περιφέρειας με την ομογένεια τονίζοντας παράλληλα τον  σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στο εξωτερικό.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο κ. Νικολακάκης νυν πρόεδρος και ο κ. Τσουρδαλάκης π. Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών, ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Αρναουτάκη για την ενημέρωση και διαχρονική στήριξη του στο Π.Σ.Κ και σε ολόκληρη την ομογένεια. Σ´  ένδειξη αναγνώρισης επέδωσαν στον Περιφερειάρχη ένα ασημένιο δίσκο και την έκδοση τόμου με την ιστορία των Κρητών ομογενών της Ωκεανίας. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε για την επίσκεψη-συνάντηση τους δυο προέδρους στους οποίους και έδωσε αναμνηστικό δώρο τη  νέα έκδοση -λεύκωμα “Η χειροποίητη Κρήτη”.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button