ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Σύλληψη 10 ατόμων – Εσπασαν την καραντίνα και… το έριξαν στα ζάριαΑπό αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.ΚΕ) Ρεθύμνης συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτη τρεις Έλληνες για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά άτομα για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε τρείς άνδρες την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των ζαριών, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

swell adv 2021

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά άτομα, όλοι Έλληνες, ως θαμώνες του καταστήματος για παράβιαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button