ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη στο Historic Hotels of Europe με τρία ιστορικά ξενοδοχεία

Τη νέα διαδραστική ιστοσελίδα τους λάνσαραν τα Historic Hotels of Europe, με υπηρεσίες απευθείας κράτησης στα ξενοδοχεία. Σημειώνεται ότι η Κρήτη έχει παρουσία με τρία ξενοδοχεία. Δύο στο Ρέθυμνο (Avli Lounge Apartments, Kapsaliana Village) και ένα στο Ηράκλειο (Kalimera Archanes).

Περιηγούμενος στη σελίδα Ιστορικών Ξενοδοχείων στην Ευρώπη, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει απευθείας την κράτησή του επιλέγοντας ανάμεσα σε 500 ξενοδοχεία σε 18 χώρες, να οργανώσει το ταξίδι του με βάση ένα πολιτιστικό δρόμο ή να επικοινωνήσει απευθείας με τον ξενοδόχο που επιθυμεί.

«Το στοίχημά μας ήταν να σχεδιάσουμε μια ιστοσελίδα που να αντανακλά τη μαγεία των ιδιαίτερων αυτών ξενοδοχείων και να είναι απλή στην πλοήγηση του επισκέπτη. Να συνυπάρξουν η τεχνολογία με τη βιωματική εμπειρία. Μια εμπειρία που ξεκινά από την επίσκεψη στην ιστοσελίδα και παίρνει σάρκα και οστά με τη διαμονή σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο», δήλωσε η πρόεδρος του οργανισμού Βαρβάρα Αυδή.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας και του πρωτοποριακού συστήματος κρατήσεων, επιτεύχθηκε με τη σύμπραξη της βραβευμένης εταιρείας ξενοδοχειακών κρατήσεων Net Affinity με έδρα Δουβλίνο της Ιρλανδίας και των Historic Hotels of Europe.Το ιστορικό ξενοδοχείο είναι ένα σύνθετο ξενοδοχειακό προϊόν. Ο χώρος, οι μνήμες, η ποιότητα και η αυθεντικότητα συνθέτουν ένα προϊόν πλήρως ενταγμένο στον τόπο του, ένα σημείο αναφοράς στον τόπο του. Ορισμένα από τα ξενοδοχεία του δικτύου είναι μεγαλοπρεπή και πολυτελή, άλλα, πιο λιτά και απλά.

Ο συνδετικός τους κρίκος είναι οι ίδιοι οι ξενοδόχοι που με αφοσίωση δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες μεταφέροντας τους επισκέπτες σε ένα ανεπανάληπτο βιωματικό ταξείδι στην ιστορία.«Κάστρα, παλάτια, αρχοντικά και βίλες, κάθε ένα από τα ξενοδοχεία μέλη των Historic Hotels of Europe έχουν επιλεγεί όχι μόνο για την ιστορική τους αξία αλλά και για τις συναρπαστικές ιστορίες που έχουν να διηγηθούν στον επισκέπτη τους» αναφέρει η κ. Αυδή.

«Οι ξενοδόχοι μας, μέσα από τα ίδια τα κτίρια που λειτουργούν γίνονται θεματοφύλακες της συλλογικής Ευρωπαϊκής μνήμης. Μετατρέπουν κτίρια ιστορικής σημασίας σε ξενοδοχεία προσφέροντας υψηλού επιπέδου φιλοξενία, διατηρώντας τις μνήμες ζωντανές και μεταφέροντάς τις στις επόμενες γενιές».

Το ελληνικό δίκτυο ξενοδοχείων «Υάδες Ελληνικά Ιστορικά Ξενοδοχεία» είναι το ελληνικό μέλος των Historic Hotels of Europe. Όλα τα ξενοδοχεία μέλη στο ελληνικό δίκτυο Υάδες παρουσιάζονται πλήρως στη νέα σελίδα Historic Hotels of Europe.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close