Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη | Στην φυλακή ο πατέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιό του

Κρήτη | Στην φυλακή ο πατέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιό του

Ένοχος κρίθηκε ξανά, ο πατέρας που καταδικάστηκε πρωτόδικα για την σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου του.

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ένοχος κρίθηκε ξανά, ο πατέρας που καταδικάστηκε πρωτόδικα για την σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η υπόθεση εκδικάστηκε, σε δεύτερο βαθμό, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο ανατολικής Κρήτης, με τον άνδρα να κρίνεται ξανά ένοχος. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για την αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών και φυλάκιση ενός έτους για την κατηγορία της διάπραξης των γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών, που τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος. Καθώς καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό, οδηγείται στη φυλακη.

mechanical adv 2021

Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου (λόγω λευκού ποινικού μητρώου) και η έφεση του είχε αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο να μην πλησιάσει ποτέ ξανά το παιδί του.

apostolakis adv 2

«Η δικαιοσύνη ανακουφίζει τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, χωρίς μεροληψίες και στερεότυπα» – δήλωσε η συνήγορος πολιτικής αγωγής, Αλεξάνδρα Σπανάκη.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Νίκο Πετρίδη, η καταδίκη στηρίχτηκε ουσιαστικά στην πραγματογνωμοσύνη μιας ιδιώτη παιδοψυχολόγου και στα όσα κατήγγειλε η γιαγιά του παιδιού, παρά το γεγονός ότι καμία από τις πραγματογνωμοσύνες των παιδοψυχολόγων-παιδοψυχιάτρων δε “μιλάει” για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί σε ηλικία μόλις 4 ετών άρχισε να επιδεικνύει μία σεξουαλική συμπεριφορά αφύσικη και αταίριαστη με την ηλικία του. 

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble