Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη, Σκαλάνι | Σε καραντίνα 40 μέλη από 8 οικογένειες!

Κρήτη, Σκαλάνι | Σε καραντίνα 40 μέλη από 8 οικογένειες!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Οι παρέες νέων ανθρώπων χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έχουν οδηγήσει στην καραντίνα περίπου 40 μέλη 8 οικογενειών από το Σκαλάνι, καθώς έχουν εντοπιστεί 10 κρούσματα κορονωϊού ανάμεσα σε αυτές. Στο χωριό υπάρχει αναστάτωση, ενώ ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται τις επόμενες ώρες εκεί για να κάνει τεστ στους κατοίκους.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Σκαλανίου Κώστας Στειακάκης είπε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ότι στο χωριό το πρώτο κρούσμα έκανε την εμφάνισή του πριν περίπου 12 ημέρες. Νόσησε ένας νεαρός άνδρας 20-22 ετών, ενώ ακολούθησε η διασπορά του ιού σε 9 ακόμη άτομα ηλικίας από 17-25 ετών.

mechanical adv 2021

Πρόκειται για μέλη 8 οικογενειών και όλοι, μαζί με γονείς και αδέλφια, δηλαδή περίπου 40 άτομα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Με ήπια συμπτώματα Το ευτύχημα είναι ότι όλοι οι ασθενείς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και δεν έχουν χρειαστεί νοσηλεία σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας, είχαν αναφέρει πονοκεφάλους, ελαφρά δύσπνοια, λίγο βήχα και όχι πυρετό.

apostolakis adv 2

Τεστ από τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη

Τεστ από τον ΕΟΔΥ Την Τετάρτη στο χωριό θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να κάνουν τεστ στους κατοίκους. “Κάνουμε κάποιες κινήσεις για να ηρεμήσει και ο κόσμος που είναι ανήσυχος” μας είπε ο κοινοτάρχης σημειώνοντας: “Το πρόβλημα είναι ότι κυρίως η νεολαία δεν προσέχει. Μαζεύονται παρέες σε εξωτερικούς χώρους χωρίς μάσκα”. Υπογραμμίζεται ότι στα μέσα Μαρτίου επενέβη η αστυνομία στο χωριό για να διαλύσει κορονοπάρτι σε σπίτι καθώς η ζωηρή παρέα όχι μόνο έκανε παράνομη συγκέντρωση αλλά έπαιζε και μπαΣε καραντίνα τα μέλη 8 οικογενειών στο Σκαλάνι λόγω Covid λωθιές.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble