ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Σε Περιφέρεια και Δήμους τα χρήματα από τους ΚΑΠ

Με ζεστό χρήμα ενισχύεται άμεσα η Περιφέρεια αλλά οι δήμοι της Κρήτης, στο πλαίσιο της  6η δόση από τους ΚΑΠ (Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους) για το τρέχον έτος.

Με δύο αποφάσεις της Υπηρεσιακής Γραμματέως του Υπουργείου Εσωτερικών κατανεμήθηκαν συνολικά 114.444.110,44 ευρώ σε όλους πανελλαδικά τους Δήμους(106.553.861,93 ευρώ) και τις Περιφέρειες(7.890.248,51 ευρώ).

caffeine adv2020b

Για τους δήμους τα χρήματα προορίζονται για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού τους, καθώς επίσης και λοιπών δαπανών  ενώ για την Περιφέρεια προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών για την καταβολή αντιμισθίας στα αιρετά όργανά της.

Υπενθυμίζεται πως οι δήμοι της Κρήτης αλλά και η Περιφέρεια λαμβάνουν με τα παρακάτω ποσά:

neratzoulis neo

pinakas

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button