Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Πράσινο φως στην κοινοπραξία για το αεροδρόμιο στο Καστέλι

Κρήτη: Πράσινο φως στην κοινοπραξία για το αεροδρόμιο στο Καστέλι

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Tο Υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε ότι η πρώτη φάση αξιοποίησης του νέου διεθνούς αεροδρομίου Καστελίου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Η αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού, έδωσε το πράσινο φως στην κοινοπραξία, η οποία κατέθεσε την μοναδική προσφορά για το νέο αεροδρόμιο Καστελίου και έκανε αποδεκτό το φάκελο τον οποίο κατέθεσε.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

apostolakis adv 2

Το Υπουργείο, διαπιστώνει την πληρότητα σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 21 της διακήρυξης του φακέλου Α της προσφοράς της διαγωνιζόμενης ένωσης προσώπων με την επωνυμία «Ένωση Προσώπων ΤΕΡΝΑ ΑΕ- GMR Airports Limited” που απαρτίζεται από τους υποφακέλους Α1 (δικαιολογητικών συμμετοχής) και Α2 (χρηματοοικονομικής και τεχνικής επάρκειας), όπως ο φάκελος Α αυτής διευκρινίστηκε / συμπληρώθηκε κατ’άρθρο 24.5 της διακήρυξης.  

Ο διαγωνιζόμενος, με την επωνυμία «Ένωση Προσώπων ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – GMR Airports Limited» και με διακριτικό τίτλο «ARIADNE AIRPORT GROUP», η οποία υπέβαλλε εμπρόθεσμα προσφορά για την ανάθεση του έργου: «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Νέου Διευθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης, καθώς και μελέτη, κατασκευή και χρηματοδότηση των οδικών του συνδέσεων», γίνεται αποδεκτός στην περαιτέρω διαδικασία του διαγωνισμού, δεδομένου ότι καλύπτει όλες τις επί ποινή αποκλεισμού και μη απαιτήσεις της Διακήρυξης.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-