Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Πήγε στην μάντρα και βρήκε τα ζώα του πνιγμένα

Κρήτη: Πήγε στην μάντρα και βρήκε τα ζώα του πνιγμένα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2021 για έναν κτηνοτρόφο από την περιοχή της Άνω Βιάννου, στο Ηράκλειο, καθώς, σύμφωνα με τα viannitika.gr, βρήκε πνιγμένα πάνω από 50 πρόβατα στη μάντρα του.

Το συμβάν έλαβε χώρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην περιοχή “Λιβάδια”, όταν ο κτηνοτρόφος, διαπίστωσε πως τα περισσότερα από τα ζώα του δέχθηκαν επίθεση από μια αγέλη σκύλων, κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων, η οποία ουσιαστικά αφάνισε το κοπάδι, που ήταν γι’αυτόν η σημαντικότερη περιουσία του.

mechanical adv 2021

Αφού μερίμνησε για την ταφή των ζώων, απευθύνθηκε στον ΕΛΓΑ προκειμένου να γίνει εκτίμηση της ζημιάς, ενώ ακόμη και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, βαριά τραυματισμένα ζώα του ξεψυχούν από την επίθεση, με τα λιγοστά που απέμειναν ζωντανά να είναι κατατρομαγμένα. Αξιοσημείωτο είναι πως επίσης νεκρός βρέθηκε κι ένας σκύλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί με τα πρόβατα.

apostolakis adv 2

Αυτό το οποίο δημιουργεί εύλογα προβληματισμό και μένει να διασταυρωθεί, είναι ο αριθμός και η κατάσταση των σκύλων που επιτέθηκαν στα πρόβατα. Από το μέγεθος της καταστροφής προκύπτει πως πρόκειται για τουλάχιστον 3 μεγαλόσωμα σκυλιά, η παρουσία των οποίων δεν τιμά κανένα μέλος (φιλόζωο ή μη) της τοπικής κοινωνίας, σε μια χώρα που θέλει να λέγεται Ευρωπαϊκή.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble