ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Παραίτηθηκε ο συντονιστής των μονάδων ΜΕΘ!

Την παραίτησή του από τη θέση του Συντονιστή των μονάδων ΜΕΘ της Κρήτης, υπέβαλε το πρωί, ο υπεύθυνος της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προκήρυξη που αποκλείει τους εξειδικευμένους εντατικολόγους, για την πλήρωση 10 θέσεων επιμελητών Β’ για την στελέχωση της νέας ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Την είδηση της παραίτησης ανακοίνωσε ο κ. Γεωργόπουλος στο Ράδιο Κρήτη, κάνοντας λόγο για «παραλογισμό».

caffeine adv2020b

“Αποκλείονται επιστήμονες, γνώστες του αντικειμένου και θα καταλάβουν τις θέσεις, γιατροί που έχουν απασχοληθεί μία ώρα σε εντατική”, είπε φανερά ενοχλημένος ο κ. Γεωργόπουλος.

Ως συντονιστής των Μονάδων ΜΕΘ της Κρήτης, θα έπρεπε να ρωτηθώ να καταθέσω την άποψή μου, κάτι που δεν έγινε, και για τον λόγο αυτό, αποφάσισα να παραιτηθώ, υπογράμμισε ο κ. Γεωργόπουλος.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button